KOZJEK JURE

evropski prvak - posamezno

BORČNIK ALEŠ

evropski prvak - hitrostno zbijanje

CHIRAT GREGORY & POYET FREDERIC

evropska prvaka - dvojice

CHIRAT ALEXANDRE & MICOUD JEREMY

evropska prvaka - štafeta

GRATTAPAGLIA LUIGI

evropski prvak - natančno zbijanje

BRUZZONE EMANUELE

evropski prvak - igra v krog

   
   

Fleš novice  

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
   

GTranslate  

Slovenian English French German Italian Spanish
   
   

Statistika obiska  

32.2%United States United States
29%Slovenia Slovenia
6.4%United Kingdom United Kingdom
6.4%Russian Federation Russian Federation
6.4%Poland Poland
3.2%Germany Germany
3.2%Czech Republic Czech Republic
3.2%Turkey Turkey
3.2%India India
3.2%Azerbaijan Azerbaijan

Today: 1
Yesterday: 1
This Week: 9
Last Week: 8
This Month: 17
Last Month: 50
Total: 17969
   

Iz Kopra v živo preko svetovnega spleta

Podrobnosti

Domače evropsko prvenstvo ne predstavlja izziv le domači reprezentanci ampak tudi ostalim sodelujočim pri izvedbi tega velikega projekta. Eden izmed segmentov je zagotovo neposredni prenos dogajanja na prizorišču. Težko je pričakovati, da bi nacionalna televizija prenašala tekmovanje skozi ves teden, poleg tega pa se je potrebno zavedati da je domicilna publika tudi izven naših meja oziroma izven dometa slovenske nacionalke.

Hegy TV

Kot vemo internet ne pozna meja in temu vsled smo se odločili, da bomo tekmovanje iz Kopra prenašali preko spleta. Naloga ne bo enostavna, saj bo prvi del prvenstva potekal istočasno na dveh lokacijah. Neposredni prenos s tonom in sliko bo potekal le iz osrednjega prizorišča na Bonifiki medtem ko bomo z določeno mero improvizacije poskušali vsaj tekstovno v spletni klepetalnici, verjetno tudi s tonskim vklapljanjem preko telefona, spremljati dogajanje tudi na Markovcu. Vse bi bilo lažje v kolikor bi imeli že sedaj v rokah natančen razpored dvobojev, tako pa smo odvisni od žreba, ki bo opravljen tik pred zdajci.  

Zadnja novica iz Kopra je vzpodbudna, saj naj bi Telekom Slovenije sponzorsko verjetno še v tem mesecu v obeh dvoranah omogočil dostop do svetovnega spleta. Že nekaj časa potekajo tudi tehnične in vsebinske priprave na ta letos največji balinarski dogodek pri nas. Neposredni spletni prenos bomo izpeljali v koprodukciji z francoskim sodelavcem Chrisom Campiglio, ki že nekaj let opravlja tovrstne prenose iz francoskih balinarskih aren. Na voljo nam bo dal vso tehnično podporo, režija pa bo ostala v naših rokah. Komentarjem v slovenskemu jeziku bomo dodali še kratke povzetke v tujih jezikih saj se zavedamo da nas bodo spremljali ljubitelji balinanja iz vsepovsod. Vsekakor imamo namen z raznimi vložki popestriti dogajanje, ki ga bo spremljalo kar šest kamer na osrednjem prizorišču in s tem zaznamovati to evropsko prvenstvo ter podati smernice za vsa nadaljnja tekmovanja pod okriljem FIB. Prepričani smo da nam bo uspelo in da vam tudi pred ekrani ne bo dolgčas.

Vsekakor pa vsi vabljeni v Koper. Po zadnjih informacijah bo prve tri dni, torej v torek, sredo in četrtek, vstop na prizorišče brezplačen. Vstopnice za ogled sklepnega dela prvenstva, ki bo na sporedu v petek in soboto, pa bodo kmalu na voljo v predprodaji.

 

   
   
   
   
   
   
Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank
© Balinarska Zveza Slovenije