KOZJEK JURE

evropski prvak - posamezno

BORČNIK ALEŠ

evropski prvak - hitrostno zbijanje

CHIRAT GREGORY & POYET FREDERIC

evropska prvaka - dvojice

CHIRAT ALEXANDRE & MICOUD JEREMY

evropska prvaka - štafeta

GRATTAPAGLIA LUIGI

evropski prvak - natančno zbijanje

BRUZZONE EMANUELE

evropski prvak - igra v krog

   
   

Fleš novice  

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player
   

GTranslate  

Slovenian English French German Italian Spanish
   
   

Statistika obiska  

27.7%United States United States
27.7%Slovenia Slovenia
11.1%China China
4.1%Russian Federation Russian Federation
2.7%Poland Poland
2.7%Australia Australia
2.7%Croatia Croatia
2.7%Germany Germany
2.7%Indonesia Indonesia
2.7%Italy Italy

This Week: 2
Last Week: 13
This Month: 34
Last Month: 63
Total: 17936
   

Vstopnice na voljo tudi v predprodaji

Podrobnosti

V ponedeljek 22. septembra 2014 se bo natanko opoldne na uradni spletni strani prvenstva pričela predprodaja vstopnic za ogled evropskega prvenstva v Kopru. Kot je bilo že objavljeno bo ogled prvenstva stare celine v torek, sredo in četrtek brezplačen. Za zaključna dva dneva, torej za petek in soboto, pa bo potrebno imeti vstopnico, katere cena znaša po osebi 15,00 € na dan.

EURO 2014

Tako za petek kakor tudi za soboto bo na razpolago 400 plačljivih vstopnic. Osemdeset od tega jih bo na voljo tujcem, predvsem se pričakuje večji obisk iz Hrvaške in Italije pa konec koncev tudi iz Francije, kvota štiridesetih vstopnic bo na voljo pri OBZ Slovenska Istra, osemindvajset kart bo rezervirano za reprezentanco in dvanajst za izvršni odbor BZS. V predprodaji bo tako na voljo 240 vstopnic za petek in enako število vstopnic tudi za soboto.

Kako bo potekala rezervacija in plačilo?

V ponedeljek 22. septembra 2014 bo na uradni spletni strani prvenstva od 12.00 do 17.00 ure možno izpolniti rezervacijo vstopnice. Na eno ime in priimek oziroma na en elektronski naslov bo možno rezervirati največ štiri vstopnice za petek in največ štiri vstopnice za soboto.

Še isti dan boste na vaš naslov iz elektronskega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  prejeli plačilni nalog z referenčno številko in zneskom, ki ga morate poravnati najkasneje naslednji dan, torej do torka 23. septembra 2014. Ko bomo prejeli vaše plačilo vam bomo po elektronski pošti poslali voucher, s katerim boste na info točki pred dvorano ob predložitvi osebnega dokumenta prevzeli vstopnice. V kolikor kdo ne bi poravnal plačilnega naloga v odrejenemu roku se ta rezervacija izniči.

V kolikor bo število rezervacij preseglo razpoložljivo kvoto se bo upošteval vrstni red glede na čas rezervacije. V primeru, da bo vaša rezervacija presežek omenjene kvote, vas bomo uvrstili na čakalno listo. V kolikor se bo sprostilo kakšno mesto vam bomo naknadno glede na vrstni red prijav na elektronski naslov poslali plačilni nalog.

 

   
   
   
   
   
   
Visitor counter, Heat Map, Conversion tracking, Search Rank
© Balinarska Zveza Slovenije